Compartir

El quartet de Pego ens va presentar a principis d’aquesta setmana “Cendra i Or” al complet
La gira començarà el proper dia 30 de Març a València i recorrerà de dalt a baix el País Valencià

El passat dilluns dia 20 de Febrer, Smoking Soul’s va presentar al complet el seu últim treball. “Cendra i or” va arribar en mig de la màxima expectació després que la banda, setmanes abans, presentara el seu primer single, “Vida“.
Aquest, es va presentar amb un genial videoclip enregistrat per Tresdeu Media, i on la lletra ens transmet una crida per a canviar la nostra realitat, per lluitar per a que l’amor i l’esperança no abandonen les nostres vides.

La setmana següent, sense haver-nos encara aprés “Vida“, el grup ens presentà “Murs“, el seu segon tema. Aquesta cançó tracta un tema prou actual, com son les relacions personals actuals a través de les xarxes socials, fet que tot i que ens manté units ,malgrat la distància, no em d’oblidar que res s’assemblarà mai a les “relacions humanes reals“.
A més, cap al final trobem un instant de guitarres elèctriques potent, que em recorda un tant als britànics “Royal Blood“.

Així doncs, al disc complet el podem trobar també l’aparició d’altres artistes ben coneguts, que també han volgut aportar el seu granet de sorra a aquest disc. Des d’Albert, el cantanti d’Ítaca Band, passant per Roser Cruells d’Els Catarres, fins a Gorka Urbizu, vocalista dels Berri Txarrak.

“Cendra i or” el podem gaudir en plataformes digitals com Spotify (llista al final de l’article) com al Youtube i a l’ iTunes. També està disponible en format físic, que podeu encomanar a través de la seua pàgina

 

La seua gira, després de la maratoniana gira anterior, amb més de seixanta concerts a l’any passat, començarà forta també, on la primera data escollida és el dia 30 de Març, a la Sala WahWah de Valècia.
En aquest concert comptarà també amb Novembre Elèctric, tot i que al llarg dels concerts comptaran també amb Totem, Inèrcia i molts altres.
També els trobarem a l’Abril formant part del cartell del SanSan, que aquest any abandona Gandia per a dur-se a terme a Benicàssim, al mateix recinte que altres grans festivals com el FIB o el Rototom Sunsplash.

 

Sols queda gaudir.

NO HAY COMENTARIOS

¡Deja tu opinión!