25.4 C
Valencia
miércoles, abril 24, 2024

Prepareu la llenya, que el foc de Tavernes ja crema! – Festivern 2015/2016

-

La tensió és notava a l’ambient des de feia setmanes. Començàvem Octubre i ni una notícia sobre el nostre estimat i benvolgut Festivern. La data era segura, com sempre, tancaria l’any a terres de la Safor els dies 29, 30 & 31 de Desembre. Però res més sabíem: ni cap grup, ni cap possible canvi respecte a l’any passat…res.

Les XXSS del festival, desertes: els últims tweets que aparegueren foren el que anunciaven la venda d’entrades a 15€ el dia 1 de Juliol i el següent grup d’entrades a 18€ a primer de Setembre. Cap notícia des de llavors.
Però de sobte, els nostres radars s’activaren al comprovar que al Facebook, havien publicat algo:   el dia de la Comunitat Valenciana, 9 d’octubre, pujaren aquest post:

FESTIVERN 2015

Comprovàrem així que no, que els del Festivern no havien perdut les contrasenyes, que estaven vius i calfant motors. Tot contents, tots alegres, tots preparant la cassalla…
DIA D: Dimarts 13
Tot el País Valencià i mitja Catalunya visitant les xares del festi. Cap notícia. 12 del migdia. “Ho pujaran per la vesprada” pensem tots.
Passen els minuts, les hores… seguíem sense saber res.
00:00 del dia 14– Les novetats del Festivern havien estat no dir res. La gent per Twitter estava que cremava. Mig hora més tard anuncien per el Facebook de problemes tècnic d’últim hora que havien fet impossible presentar el cartell. Bueno, ens pot passar a qualsevol.

Però el temps tot ho cura, i al dia següent ja teníem el cartell.
Bueno, cartell, SÚPER CARTELL.

FESTIVERN 2015

Te igual si llegies de dalt a baix com de baix a dalt, és genial per tots els costats.

Grups grans no, enormes com La Gossa Sorda, participant al seu últim Festivern, no podien faltar. Aspencat presentant nou disc, tampoc. Sumem-li Boikot, Els Catarres, PlanB per a tancar la nit, la llejenda de Juantxo Skalari & LRD… (i açò només el dia de cap d’any).
La programació la nit del dia 30 de Desembre està coronada per una banda que són dos, i que tornen aquest any a la càrrega, Riot Propaganda. I per si fora poc, hem d’afegir al dia altres grupassos com Smoking Soul’s, Skakeitan, Oques Grasses etc.
I dia 29 comptem amb una part bona d’aquest i tots els festivals, “els primers cops” a sobre dels escenaris, en quest cop del primer cop a sobre el de Tavernes, com les raperes de Pupil·les Dilatives, que junt amb Suquet de Rap i Embolicats ens donaran la benvinguda al millor cap d’any possible.

Tot i estar el cartell confirmat, encara falten notícies per part de l’organització de més actes, com tots els tornejos esportius: futbet, bàsquet i raspall (sent aquest un dels principals atractius pels amants de la pilota valenciana)… sense oblidar tampoc un sopar, que l’any passat s’organitzà per primer cop i conseguí que participaren moltes persones.

En resum, una cita clau al nostre país valencià.

Les entrades encara no estan disponibles, estigueu atentes a les xarxes socials del festival per a saber de primera mà quan estaran disponibles.
Ací us deixem el seu Twitter i el seu Facebook per a que no se vos pase mirar-ho.

Poc més a afegir, 11a edició potent que ha fet que la gent estiga disposada a patir molt de fred. Calem motors.

 

ENS TROBEM AL FESTIVERN!

- Advertisment -spot_img
GR Valencia
GR Valenciahttps://www.facebook.com/grvalenciafotos
Primero de todo quiero saludar a mi madre. Beer to believe. En ocasiones meo en huertos. Ingeniero industrial un tanto perdío' en la vida.
- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img