Compartir

El nou disc de la banda d’Ontinyent sorprèn gratament amb els nous ritmes,
però mantenint tot el seu esperit

Auxili Instants cremant 3

Com ja tots sabíem, esta setmana anava a ser una gran setmana per a la música del País Valencià, i Auxili ha donat el tret de sortida a aquesta marató musical que se’ns presenta als propers mesos.
Ja a La Gramola us contàrem les novetats que anaven portant-nos aquest grup amb dos avançaments, un dels quals venia acompanyat amb un meravellós videoclip enregistrat a l‘Albufera valenciana.
Així doncs, ahir dia 10 ens presentaren el treball complet, “Instants Cremant” (Propaganda del Fet!), de cap a peus.

Aquest LP, nou treball des d’aquell “Dolç Atac” que sortí farà ja vora tres anys i que tantes experiències i vivències els ha donat, manté la base principal de la producció auxiliana, el reggae. Continuen també els tòpics de lluita i estima per la nostra cultura, la nostra gent, que tant uneix al grup amb el públic, però notem també una maduresa deguda a la participació del grup en un gran nombre de concerts i festivals de gran importància i afluència de públic, on podríem destacar el VinyaRock, l’Acampada Jove, el Festivern, el Rototom SunSplash
Tants kilòmetres a les esquenes marquen la diferència.

A més, al projecte, s’uneixen Joan Marc Pérez (teclista de La Gossa Sorda) i Miki al trombó, completant així aquesta banda que en aquest segón LP ha comptat amb col·laboracions de luxe, com Juantxo Skalari, Dj Jano de La Raíz, Rootsman I de Train to Roots, Andrea Rosselló de La Kinky Band i del mateix productor Sam Ferrer la seva filla Dolça.

Per si fora poc, el disc el teniu disponible mitjançant descàrrega directa a la seva pàgina www.auxili.net
I tranquil·les, si necessiteu vore’ls en directe, el dia 9 d’Abril presentaran el disc a Benimaclet (València) junt amb Zoo i La Raíz.
¡¡¡Apressa, que ja estan venent les últimes entrades!!!
No pergueu aquesta oportunitat.

Ací us deixem el seu treball, que ja us assegurem que us encantarà.

Salut i reggae!

NO HAY COMENTARIOS

¡Deja tu opinión!